Vad är WordPress Hosting? Vad är skillnaden !


Vad är WordPress Hosting? Vad är skillnaden !

Om du har en WordPress-webbplats, behöver du skaffa dedikerad WordPress-värd? Inte nödvändigtvis. Teoretiskt kommer alla värdtjänster att erbjuda de verktyg som behövs för att driva din webbplats.

Men att välja den bästa webbplanen för din webbplats kan bidra till att den fungerar bra, förblir säker och erbjuder bästa möjliga användarupplevelse – och WordPress Hosting erbjuder många funktioner och funktioner som är särskilt utformade för att hålla din webbplats igång med högsta prestanda. vanligtvis inte.

Här är allt du behöver veta om webbhotell och WordPress-hosting, och varför vi tror att du behöver det senare:

Vad är skillnaden mellan WordPress Hosting och webbhotell?

 • Offentligt webbhotell : Offentligt webbhotell är en delad värdtjänst, vanligtvis där flera webbplatser delar utrymme på en enda fysisk server. I denna typ av miljö finns det potentiellt tusentals olika webbplatser som alla körs på olika plattformar. Övergripande värdtjänster ,  samtidigt som de erbjuder skapare av WordPress-webbplatser och applikationer, men erbjuder också olika andra webbplatsskapare och bör tjäna till problem med dem alla. Sammanfattningsvis: tjänsten och supporten med allmänna värdtjänster är inte utformade för att hantera WordPress-specifika frågor.
 • WordPress Hosting : Precis som allmänna webbhotellstjänster, sker WordPress-hosting vanligtvis i en delad servermiljö och planer erbjuds på olika nivåer och priser. Men skillnaden är att din webbplats bara delar en server med andra WordPress-installationer. Service och support är skräddarsydda för WordPress-specifikationerna, och lösningar är utformade för att maximera WordPress-prestanda.

Fördelar med WordPress Hosting

WordPress Hosting-tjänster erbjuder uppenbarligen dedikerad service och support för WordPress-webbplatser, men vad kan du förvänta dig specifikt? Det här är bara några av funktionerna:

 • Webbtekniker kan förkonfigureras för snabb installation på din webbplats
 • Staging-webbplatser kan överföras snabbt och enkelt
 • Alla konton på servern kan få samma speciella vård
 • Servrar kan ställas in för att skydda mot WordPress-specifika hot
 • Kumulativa uppgraderingar och säkerhetsuppdateringar kan tillämpas på alla webbplatser på servern samtidigt
 • Kundtjänstrepresentanter är utbildade för att ge mjukvarusupport – så om du har en fråga om varför ditt plugin inte fungerar eller om texten inte visas korrekt kan de hjälpa till att lösa eventuella problem.
 • De flesta WordPress-värdplaner kommer med lättanvända webbplatsbyggare och inkluderar teman, plugins och till och med SSL-certifikat.

Vad ska du leta efter i webbhotell?

Oavsett om du använder en WordPress-värdtjänst eller en allmän webbhotell, finns det några funktioner som du inte kan ignorera. Det här är absolut måste från NÅGON värd:

 • Garanterad driftstid : Ingenting är viktigare än att veta att din webbplats alltid kommer att vara igång. När det gäller affärer kan alla stillestånd innebära slöseri med pengar! Leta efter ett webbhotell som erbjuder driftstider på 99,95% eller mer (inget under 99% är acceptabelt).
 • Skalbarhet : När ditt företag växer kommer din webbplats att öka. Välj ett webbhotell som kan växa med dig och ge extra utrymme när dina behov förändras.
 • Säkerhet : Om du lagrar konfidentiell kundinformation som adress, telefonnummer eller kreditkortsinformation på din webbplats är det mycket viktigt att skydda och skydda dessa uppgifter. Leta efter ett webbhotell som tillhandahåller grundläggande säkerhetsåtgärder som brandvägg, skadlig kod och skräppostskydd.
 • Utmärkt kundsupport : Leta efter ett webbhotell som erbjuder flera supportalternativ, som telefonsupport eller livechatt, så att du kan hålla kontakten 24/7 med din föredragna metod.

Ska du välja WordPress-värd eller webbhotell?

Om du har en WordPress-webbplats bör det vara en bra idé att registrera dig för en WordPress-värdplan. De flesta allmänna webbhotell erbjuder inte service och support för att din webbplats ska fungera som bäst.

vi är ambitiösa om det. Du kan kontakta oss för att dra nytta av gratis Flytta och test i 15 dagar.

Lämna ett svar