Speciellt för dem som strävar efter framgång i sin verksamhet

Virtual Private Servers

Du vill växa ditt företag men du har inte tid. vi sätter upp och hanterar din infrastruktur. du fokuserar på ditt arbete.

Support, Installation, Vägledning

Du kan nå större målgrupper. företagsspecifika virtuella serverpaket.

Loki VPS

kr 150 /må
2 kärna Processor
2 GB Minne/RAM
50 GB nVme SSD
1 TB Trafik per månad
1 Egen IP-adress (IPv4)
SSH-åtkomst
Ingen uppsägningstid
Panelinstallation

Frey VPS

kr 300 /må
2 kärna Processor
2 GB Minne/RAM
100 GB nVme SSD
1 TB Trafik per månad
1 Egen IP-adress (IPv4)
SSH-åtkomst
Ingen uppsägningstid
Panelinstallation

Thor VPS

kr 400 /må
4 kärna Processor
4 GB Minne/RAM
100 GB nVme SSD
1 TB Trafik per månad
1 Egen IP-adress (IPv4)
SSH-åtkomst
Ingen uppsägningstid
Panelinstallation

Odin VPS

kr 500 /må
4 kärna Processor
8 GB Minne/RAM
150 GB nVme SSD
1 TB Trafik per månad
1 Egen IP-adress (IPv4)
SSH-åtkomst
Ingen uppsägningstid
Panelinstallation

VPS Server

Vad är VPS

En typ av virtuell server, VPS erbjuder bättre prestanda, flexibilitet och lägre pris än delad hosting.

Vilka är användningsområdena för VPS ?

Utöver att vara värd för webbplatsen har VPS-servrar otaliga användningsområden. Låt oss ta en titt på de vanligaste VPS-användningsfallen.

A

Den ökade trafiken på din webbplats bör ge den prestanda du behöver för att snabbt kunna tjäna dina besökare. Det är därför för de flesta webbplatser är en VPS lämplig webbhotelllösning.

C

VPS kan användas som en spelserver med ett rimligt antal samtidiga användare. Du kan köra en VPS-server för att skapa din privata spelmiljö med dina egna grupper av vänner. Men inte alla webbhotell kommer att tillåta dig att köra en spelserver över VPS, så innan du bestämmer dig för detta bör du undersöka maskinvarukraven, se till att du inte överbelastar din webbhotellplan och vad din webbhotellleverantör erbjuder.

E

För dem som vill lära sig grunderna i Linux-administration men inte har en reservmaskin eller inte vill offra sin värd för en Linux-installation kan VPS vara ett träningsverktyg.

B

Om du behöver din egen servermiljö för att testa nya applikationer kan du använda VPS. Eftersom VPS är en servertyp med eget operativsystem används den för att vara värd, utveckla och testa nya applikationer.

D

En VPS kan vara billigare än molnlagring för att säkerhetskopiera dina filer, beroende på volym. Med andra ord kan den användas med applikationer som Blut-lagring, ftp.

F

Genom att vara värd för en databas i en VPS kan du hantera databasen i en isolerad, säker och skalbar miljö. VPS är perfekt för stora applikationer med många samtidiga användare som har åtkomst till databasen.

G

Förutom alla dessa, VPS; Det erbjuder otaliga alternativ, från att köra IRC-kanaler till att skapa ett VPN som kommer att kryptera din trafik.

Sammanfattning

Många webbplatsägare väljer initialt delat webbhotell, och när deras webbplatser växer ökar deras trafik; Växlar till VPS av skäl som ökad sidhastighetshastighet och säkerhetsproblem.

Webbplatser som är värd på en VPS-server är snabbare och säkrare än delad hosting när de är korrekt konfigurerade.

VPS erbjuder fördelar som root-åtkomst och isolerad miljö utan att ta det tekniska och ekonomiska ansvaret för servern.

VPS, som har många olika användningsområden som att utveckla olika projekt, testa applikationer, lagring och säkerhetskopiering; för bloggar och webbplatser för små och medelstora företag; Det är en flexibel webbhotelllösning som kan erbjuda tillräckliga resurser och kontroll till en låg kostnad.

Osso VPS-servrar; Den har VDS-kvalitetshårdvara och är konfigurerad för att alltid ha så hög resursutnyttjande som möjligt. servrar komprimeras inte av för många VPS: er och prestanda för VPS: er baseras på excellens.

Med vår VPS som använder NVME SSD-diskinfrastruktur, Intel Xeon E5-processorer och KVM-virtualiseringsteknik kan du bli förvånad över den prestanda som dina webbplatser uppnår.

Alla planer inkluderar

new-server-300x300

VPS Management Panel

new-vps-300x300

VPS Statistik Panel

new-shared-300x300

%99,9 Uptime

power-on

Ddos Skydd

goal

SMF Support

house

I VDS-kvalitet

proxmox-vps-kontrol-1

Hantera

Enkel VPS-hanteringspanel

Du kan enkelt hantera din VPS-server. Du kan stoppa, starta om och se serverns statistik.

Support & Vägledning

Vi är med dig.

Vi har specialiserat oss på denna sektor i 20 år, vi ser ditt företag som vårt eget och vi arbetar för att ge dig det bästa stödet. Skriv till oss så löser vi ditt problem, det är allt. 

Vi bygger din infrastruktur, vi hanterar den

Standard webbhotellpaket räcker inte för dig? Då bör du välja en VPS-server. Men du vet inte hur du ska hantera. Låt oss sedan göra det och låt oss hantera. Låt oss ställa in din VPS-infrastruktur. Låt oss ställa in din webbhotellpanel och göra alla dess inställningar, flytta din webbplats och ställa in din e-post. Låt oss göra all infrastrukturhantering, du tar bara hand om din webbplats. Ingen annanstans finns denna tjänst! 

Läs detaljer....